• Hjem
  • Om oss
  • Aktuelt
  • KURS OM Å SKAPE JOBBENGASJEMENT OG FORHINDRE UTBRENTHET

KURS OM Å SKAPE JOBBENGASJEMENT OG FORHINDRE UTBRENTHET

Benytt muligheten til å lære om noe helt nytt for dine ansatte, og meld deg på høstens kurs om Jobbengasjement og utbrenthet i Grue Næringshage, 13. november!

Forskning viser at jobbengasjement er avgjørende for ytelse, måloppnåelse og redusert sykefravær. Engasjerte ansatte innebærer et stort potensial for reduserte kostnader og forbedrede resultater.Målsetningen i dette kurset er å skape jobbengasjement i tråd med virksomhetens forretningsstrategi. For å oppnå økt produktivitet og effektivitet drøfter vi blant annet:

- Utbrenthet og jobbengasjement
- Praktiske fremgangsmåter
- Ledelse (moderne og tradisjonelle former for ledelse)
- Hvordan legge til rette i egen bedriftEtter endt kurs vil du kunne følgende:- Forstå hva jobbengasjement er og hvordan stimulere til dette i egen virksomhet
- Bruke et praktisk verktøy for analyse av jobbengasjement
- Kjennskap til gode intervensjoner
- Ha kjennskap til tradisjonelle og nyere lederstiler i forhold til økt jobbengasjement. Du får med verktøy for utvikling av egen lederstil.Pris for kurset er kr 1 900,- pr deltaker. Prisen inkluderer kaffe/te, pause med tilbehør og lunsj.

Prisen er fritatt mva. Frist for påmelding til kurset er 10. november 2014. Begrenset antall deltakerplasser. Påmelding gjøres på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ring 413 78 216.Last ned brosjyren her:http://norskpsykologassistanse.no/lastned/jobbengasjement_gruenaringshage.pdf

Beste hilsen


Psykolog Tommy Antonsen
Norsk Psykologassistanse AS (www.norskpsykologassistanse.no)
Mobil/sms: 413 78 216

Post: Postboks 96, 2261 Kirkenær

Besøk: Solørvegen (2. etg Grue Sparebank), 2260 Kirkenær 
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Emneord: utbrenthet,, kurs,

RallySweden

Rally Sweden
i Grue

View more
Demo

Mer enn
bare skog!

View more

Grue Næringshage AS

Postboks 133
2260 Kirkenær

 

Kontakt oss

Tel: 979 56 611
epost: asbjorn.holmen@gnh.no

Ledige lokaler

Vi har ledige lokaler i mange størrelser.
God infrastruktur og mange felles fasiliteter.